Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Μητσοτάκης, το τέρας της Χρυσής Αυγής και τα συγκοινωνούντα δοχεία


Ο Μητσοτάκης, το τέρας της Χρυσής Αυγής και τα συγκοινωνούντα δοχεία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjI81t2HA3phSUeeb7IGa0APmDnE13dpXvREz8e5MWywRUOqj_OZRLGNYNOwz2SsI9p6RY_m6aHiwkyVlWcI9_CL_rR87sOZyRnum-cojvynVqcWDACLA46YrR17GHnvnF5VOijdYxr9lFv/s200/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B11.png                                                     του Π. Μουρουζίδη 

Καιρό τώρα εκτιμούμε ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ πως, η συντονισμένη φραστική επίθεση στο σύνολο της Αριστεράς από Βενιζέλο-Σαμαρά προ μηνών στο κοινοβούλιο, παράλληλα με τα παρακρατικού τύπου χτυπήματα των φοιτητικών παρατάξεων το Μάρτιο, ως τα προεκλογικά τηλεοπτικά βρισίδια της Ντόρας στο βουλευτή κ. Στρατούλη, δεν είναι συμπτωματική ή ήσσονος σημασίας, αλλά σηματοδοτεί μία ποιοτική αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Το επιβεβαιώνουν η θρασύδειλη επίθεση Κασιδιάρη στη βουλευτή του ΚΚΕ και οι ολοένα συχνότερες, δεκάδες επιθέσεις  της Χρυσής Αυγής τον Ιούνιο σε μετανάστες (Αττική, Βέροια, Ηράκλειο), περίπτερα και υποψήφιους βουλευτές κομμάτων της Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕ-Αγ. Παρασκευή), η καταστροφή του μνημείου του Άρη Βελουχιώτη(!) στη Μεσούντα Άρτας, επιθέσεις εν τέλει απέναντι στον πραγματικό-μοναδικό τους εχθρό: τους μετανάστες και την Αριστερά.
Το «αφοπλιστικό» επιχείρημα χρόνων, ήταν πως οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλειές. Τώρα που δεν υπάρχουν καθόλου δουλειές το επιχείρημα μεταλλάσσεται στο «μας παίρνουν τις θέσεις, στους παιδικούς σταθμούς και στα ράντζα των νοσοκομείων». Αυτό το τελευταίο το λέει ο Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή συμπληρώνει (το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο) πως θα κάνει ντου… Είναι τόσο φτηνή, κοντόφθαλμη και μισάνθρωπη αυτή η λογική, που σε λίγο θα μας πουν πως οι μετανάστες «μας κλέβουν τ’ αποφάγια από τους κάδους σκουπιδιών - οι σκουπιδοτενεκέδες είναι αποκλειστικά για τους … Έλληνες!».
Είναι όμως αυτοφυές το σαρκοβόρο σαπρόφυτο της Χρυσής Αυγής; Πρόκειται απλώς για τα ζόμπι των φασιστοσυνάξεων σε Γράμμο-Βίτσι στα οποία, παρεπιπτόντως, πρωτοστατούσαν απομεινάρια της ΕΠΕΝ, συμμετείχαν (απευθύνοντας χαιρετισμό και καταθέτοντας στεφάνι) βουλευτές της ΝΔ αγκαλιά με τους Χρυσαυγίτες;
«Αντιβία στη βία των κουκουλοφόρων και της Αριστεράς.» χαρακτήρισε ο Κ. Μητσοτάκης, τη δράση της Χρυσής Αυγής και των ακροδεξιών ομάδων. «Δεν επιτρέπεται ούτε βία από την Αριστερά(!) ούτε αντιβία(!) από τη Δεξιά». Δηλαδή οι κουκουλοφόροι φέρανε τη Χρυσή Αυγή! Κρίμα που δε «βγάλανε» τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, όπως υπόσχεται ο Σαμαράς, για να διαπιστώσουμε πως οι περισσότεροι είναι έμμισθοι υπάλληλοι, ασφαλίτες και μπράβοι της νύχτας… 
Πήρανε όμως πληρωμένη απάντηση, οι κ.κ. Μητσοτάκης και Σαμαράς, από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όταν τους εξέθεσε ανεπανόρθωτα, ομολογώντας αυτό που όλος ο κόσμος ξέρει, πως στην ουσία ΝΔ-ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή είναι «αδελφά κόμματα»! Η θεωρία των «συγκοινωνούντων δοχείων» βρίσκει την απόλυτη ομολογία και αποκάλυψη στη «δεξιά πολυκατοικία»!
Στο ΠΑΣΟΚ, ασκούνται σε ασκήσεις σοφιστιών. Την Πέμπτη το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Πτολ/δας, ο κ. Κουκουλόπουλος προσπαθούσε να μας πείσει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ για να μην ξεπουληθούν οι ΔΕΚΟ αντί πινακίου φακής(!), για να αντισταθούν στην Τρόικα και την εξωτερική επιβολή(!) και τελευταίο και καλύτερο, για να εξαφανίσουν την ακροδεξιά, όπως έχει κάνει στην Ιστορία (κάπου εκεί μπέρδεψε και τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης!) και εγγυάται να το ξανακάνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη!... Ας του πει κάποιος τέλος πάντων, πως οι γερμανοί σοσιαλοδημοκράτες της εποχής (1918-1919), Νότσκε και Έμπερτ, κατέσφαξαν τους Σπαρτακιστές, χιλιάδες εργάτες, τη Ρόζα Λούξεμπουργκ και τον Κ. Λήμπνεκχτ, κι άνοιξαν το δρόμο στο Χίτλερ!..
Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά στην Ιστορία, ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα η Αριστερά, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtk_4Rvly0ekntF8btp_Z2nxf-UL1xdg0xyJLYXHKx_TlKZm-k_PX55VRvjnLom7mDFMsuDfshHi9GYfLGOQ5eQRHyFR4T2uo2xiwCGQomRFWgNHZ1XKbWXRZh-QgujfzXhmhDWDkX2Daq/s200/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B12.jpgΌπως και στην περίοδο που γεννήθηκε ο φασισμός, σε περίοδο κρίσης, έτσι και τώρα, ο φασισμός ως επιλογή της άρχουσας τάξης – τμημάτων του κεφαλαίου, είναι η ετεροθαλής αδερφή της αστικής δημοκρατίας, που προκρίνεται για να συντρίψει την άνοδο του εργατικού και αριστερού κινήματος, όταν η ίδια η αστική δημοκρατία δεν μπορεί να το κάνει.
Ο φασισμός και ο ναζισμός είναι γέννημα θρέμμα του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την παραβίαση της αστικοδημοκρατικής νομιμότητας από πλευράς της άρχουσας τάξης. Αυτό εκφράζει συμπυκνωμένα το χαστούκι του νεοναζί μπράβου στη Λ. Κανέλλη. Αυτή η παραβίαση δεν είναι όμως δυνατόν να νικηθεί χωρίς όξυνση της ταξικής πάλης, καθώς και σε όλα τ’ άλλα πεδία της αντιπαράθεσης, ιδεολογίας-θεωρίας-πάλης-αλληλεγγύης και λαϊκής αυτοάμυνας. Ένα μαζικό λαϊκό κίνημα της ρήξης και της ανατροπής είναι η καλύτερη απάντηση στους ταγματασφαλίτες που ξαναβγαίνουν απ’ τα λαγούμια τους.
Απαιτούμε τη διάλυση της Χρυσής Αυγής, να τεθεί εκτός νόμου αυτή η εγκληματική συμμορία! Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη πως υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Η βία της ΧΑ είναι η βία του καπιταλιστικού συστήματος που λόγω κρίσης δεν έχει περιθώρια παροχών κι επιλέγει το σφαγιασμό εργαζομένων και συνταξιούχων, για να αντιρροπήσει τη μικρή του (ως ποσοστό) κερδοφορία. Να ξέρουν όμως καλά, πως όπως στο παρελθόν το λαϊκό κίνημα διέλυσε τις ομάδες των Μπουραντάδων, τους ΜΑΥδες και την ομάδα Χ, έτσι θα διαλύσει και τους σύγχρονους ταγματασφαλίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: