Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής χαρίζουν την Αγροτική Τράπεζα στον Σάλλα, του Νεκτάριου Καζάνη




03/08/2012 - 09:33
03/08/2012 - 09:33


 
 
 

ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΣΑΛΛΑ .
Αποκαλύπτεται ο αντεργατικός και βαθιά συστημικός ρόλος της Χρυσής Αυγής που στηρίζει ανοικτά το ξεπούλημα -Χάρισμα της Αγροτικής Τράπεζας στον Εκλεκτό των Διαπλεκόμενων και του συστήματος ΣΑΛΛΑ σε κοινή γραμμή και συμπόρευση με την Τρόικα Εσωτερικού ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.
Αυτοί που επικαλούνται τάχατες τις αγαθοεργίες με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού και των Φορολογουμένων τάσσονται τώρα ανοικτά με το ξεπούλημα του πλούτου του Λαού μας και το χάρισμα της Αγροτικής γης στα πιο παρασιτικά Καπιταλιστικά συμφέροντα.
Αυτοί που αναφέρονται στην φτωχολογιά και στους Έλληνες εργάτες συνυπογράφουν και συμψηφίζουν με την ΝΔ του Σαμαρά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και το ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη την Απόλυση χιλιάδων εργαζομένων της Αγροτικής.

Αυτοί που θα έμπαιναν στην Βουλή για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων απέναντι στις Τράπεζες δείχνουν ανοικτά τις προθέσεις τους και χέρι -χέρι με τους υπόλοιπους μνημονιακούς και το ξένο και ντόπιο Τραπεζικό Κεφάλαιο τάσσονται ανοικτά ενάντια στους αγρότες δανειολήπτες στους εργάτες και συνολικά στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
'Άξιος ο μισθός των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι Βασιλικότεροι του Τροικανού Βασιλέως έσπευσαν να ψηφίσουν την Διάλυση και το Χάρισμα της Αγροτικής.
Αλλά αυτούς τους Ξέρουμε είναι η γνωστή ακροδεξιά αντεργατική και Δοσίλογη συγκυβέρνηση είναι οι Βουλευτές του Κεφαλαίου , είναι αυτοί που στηρίζουν τις επιλογές των Καπιταλιστών είναι το έθνος της υποταγής και του ξεπουλήματος.
Οι υπόλοιποι που είναι ; Πού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κοινοβουλευτικό δρόμο της υπεύθυνης Αριστεράς. Που είναι αυτοί που έδωσαν ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ για να τους λύσει το Πρόβλημα στο κοινοβούλιο.
Φαίνεται καθαρά πλέον ότι μόνο οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους και από το εργατικό κίνημα και στους δρόμους του αγώνα μπορούν να υπερασπιστούν τα δίκια τους.
• Μόνο οι αγώνες από τα κάτω μπορούν να βάλουν φρένο στην κατρακύλα και στην υποταγή.

• Μόνο η ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος που έχουν διαλύσει η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ μπορεί να είναι η απάντηση.
• Κανένας κοινοβουλευτικός δρόμος Δεξιός Ακροδεξιός Σοσιαλδεξιός η Ροζ διαχειριστικός δεν μπορεί και δεν θέλει να υπερασπιστεί τα εργατικά συμφέροντα.
Μόνο ένα νέο εργατικό κίνημα αναγκών και εργατικών δικαιωμάτων πού θα συνενώνει τους εργαζόμενους από τα κάτω με δική τους πρωτοβουλία και αυτοδιεύθυνση μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και να βγάλει στο προσκήνιο το έθνος των εργαζομένων και των καταπιεσμένων των ανέργων και των φτωχών αγροτοεργατών απέναντι στο Κεφάλαιο και το κοινοβουλευτικό θέατρο που στήνει κάθε φορά για υπερασπίσει τα συμφέροντά του.
Η αριστερά πρέπει να πάρει θέση ξεκάθαρη από τα κάτω χωρίς κυβερνητικές ασυναρτησίες και κοινοβουλευτικές ψευδαισθήσεις αλλά με εργατική κοινή δράση στο κίνημα.

 
Καζάνης Νεκτάριος Εκπαιδευτικός μέλος των Παρεμβάσεων Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: