Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Γιατί δεν ξεσηκώνονται οι Έλληνες;

09-10-2011 - 15:28:45

“Μα πες μου γιατί δεν ανοίγει μύτη»
Tο ερώτημα μπήκε στο τέλος μιας συζήτησης, όπου όλοι δήλωναν οργισμένοι.


Μύτη; τα κεφάλια πλημυρισμένα στο αίμα δεν τα έχετε δειl.
Τις προσαγωγές και τα λυντσαρίσματα σε διαδηλωτές;.
Τους τόνους από χημικά;
Δύο μήνες το σύνταγμα ήταν γεμάτο κόσμο, τα γιαουρτώματα, τα αυγά, τα γιουχαρίσματα, οι καταλήψεις στην ημερήσια αναφορά…….


Ποτέ άλλοτε ο Ελληνικός λαός δεν αντιστάθηκε τόσο πολύ. Τόσο μαζικά. Και όμως σχεδόν μας έχουν πείσει και το ακούμε καθημερινά ότι «δεν κουνιέται φύλλο»!! .
Και εμείς το αναπαράγουμε, το έχουμε πιστέψει!!.
Η αντίσταση υπάρχει και είναι παντού. Τόσο παντού που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν, χωρίς να έχουν για προστασία μια διμοιρία ΜΑΤ στα αριστερά τους και άλλη μία στα δεξιά τους.
Έχει ακολουθήσει τρόπους που δείχνουν την φαντασία και την ευρηματικότητα του Έλληνα.Έχει βγει από τα σύνορα της χώρας, στο Παρίσι, στο Βερολίνο στις Βρυξέλες.Τόση καταστολή αντίστοιχα δεν έχουμε ξαναδεί. Τόσο μίσος από και λύσσα ακόμα και σε μικρά παιδιά είναι πραγματικά ανεξήγητη.
Τόση αστυνομία στην καταστολή και την φύλαξη των κατοχικών δυνάμεων και των δοσιλόγων, που κυριολεκτικά ηι παραβατικότητα κάνει πάρτυ στις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών.
Διαδηλώσεις τόσο μαζικές και τόσες πολλές δεν γνώρισε η χώρα ποτέ, ούτε το 65 – όπου οι αστυνομικοί με τα καπελάκια τους και ένα ροπαλάκι, μοιάζουν με μπαλέτα μπροστά στα σημερινά ρομποκόπ –


Η χώρα αντιστέκεται και ξέρουν ότι στο διεθνές δίκαιο αυτό σημαίνει ότι όταν ανατραπούν οι αποφάσεις τους ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ.
Προσπαθούν λοιπόν με Μέσα Μαζικής αποχαύνωσης που διαθέτουν, να μας πείσουν ακόμα και αυτό.

Ότι δεν ανοίγει μύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: