Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Όλοι μαζί, ψεύτες, κλέφτες και ρουφιάνοι ....

Όλοι μαζί, ψεύτες, κλέφτες και ρουφιάνοι ....

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 by giorgis ·

Ετικέτες Πολιτική

Οι Ευρωπαίοι ρουφιάνοι, Πέερ Στάινμπρουκ πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας και ο Ζ. Κ. Γιούνκερ επικεφαλής του Γιούρογκρουπ τα κάρφωσαν όλα…
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ: Οι πρώην πρωθυπουργοί, ο Γιωργάκης σαν αξιωματική αντιπολίτευση και οι ξένοι -Γερμανοί, Γάλλοι, ΕΕ και ΕΚΤ-που έκαναν τις μωρές παρθένες μετά. Όλοι ήξεραν το ύψος του δημόσιου χρέους και τα πραγματικά ελλείμματα. Σαν ΨΕΥΤΕΣ περιωπής όμως έπαιξαν το παιχνίδι τους μέχρι τέλους.

Έπαθλο η υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου και η παραχάραξη της λαϊκής ετυμηγορίας. Ποια δημοκρατία και πράσινα άλογα. Τα αφεντικά να είναι καλά! Οι ΚΛΕΦΤΕΣ δηλαδή, που έφαγαν τα δάνεια σαν δρόμους που πληρώθηκαν πολλές φορές πάνω από το κόστος τους, σαν αναθέσεις «έργων» υπερκοστολογημένων στην κάθε είδους Ζήμενς, σαν κατευθυνόμενους πολυδάπανους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, σε ολυμπιάδες μίζες και αρπαχτές, σε χρυσοπληρωμένα φάρμακα από τα ταμεία και χαριστικές οφειλές στους εργοδότες όπως και σε κάθε είδους κίνητρα σε αυτούς για να αυγατέψουν τα κέρδη τους και να ξεχειλίσουν οι καταθέσεις τους στα θησαυροφυλάκια της αλλοδαπής.

Όλοι μαζί, ψεύτες, κλέφτες και ρουφιάνοι, ένα κουβάρι αξεδιάλυτα πλεγμένο, πότε να μαλώνουν στη μοιρασιά, πότε για τα πρωτεία, πότε να στριγκλίζουν αναθέματα ο ένας στον άλλο αλλά πάντα ενωμένοι στην κοροϊδία των εργαζομένων και στην κλεψιά του μόχθου τους.


Το μόνο που τους νοιάζει τώρα είναι να εξασφαλίσουν τα λεφτά των τοκογλύφων και τους όρους για την αύξηση της κερδοφορίας των αφεντικών τους. Με την κατακρεούργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως οι συλλογικές συμβάσεις αλλά και οι μειώσεις μισθών και … και…φέρνοντας την χρεοκοπία των εργαζομένων πιο κοντά.

Ή το εργατικό κίνημα θα επιβάλει την πτώση της κυβέρνησης των δοσιλόγων και τη στάση πληρωμής του χρέους ή θα κάνουν αυτοί σε λίγο ολοκληρωτική στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: