Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

«Εθνική σωτηρία» διά της «εθνοσωτηρίου»! Του Ν. Μπογιόπουλου

«Εθνική σωτηρία» διά της «εθνοσωτηρίου»!

Του Ν. Μπογιόπουλος - "Ριζοσπάστης"

Επισήμως ο ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ότι ο Παπανδρέου κατά τη διάρκεια των «μαγειρείων» πρότεινε στον Καρατζαφέρη τη θέση του αντιπροέδρου στην κυβέρνηση της λεγόμενης «εθνικής σωτηρίας». Την ίδια ώρα η ίδια πληροφόρηση διοχετεύεται από το ΠΑΣΟΚ και τα υψηλόβαθμα στελέχη του.
*
Ας «θαυμάσουμε», λοιπόν, την άρχουσα τάξη αυτού του τόπου. Ας «υποκλιθούμε» όλοι μαζί στη... δημοκρατία της τάξης των καπιταλιστών μας:
Στη... δημοκρατία τους, στη... δημοκρατία των μονοπωλίων, η ελληνική πλουτοκρατία, για να επιτύχει τη δική της «σωτηρία» - την οποία βαφτίζει «εθνική» - δεν έχει κανένα πρόβλημα να προωθεί στα ύπατα αξιώματα της «σωτήριας» κυβέρνησής της
ακόμα και τους θιασώτες του δικτάτορα Μεταξά!
Ακόμα και τους αμφιτρύωνες χουντικών όπως ο Παττακός!
*
Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης:
Ενας οπαδός του φασίστα Μεταξά. Ενας φίλος των πραξικοπηματιών του '67 προς τους οποίους μάλιστα προσέφερε και βήμα στον τηλεοπτικό του σταθμό (απ' όπου και η φωτογραφία με τον Παττακό ανήμερα της 21ης Απρίλη 2002) να εκθέτουν τις «εθνοσωτήριες» απόψεις τους!
Αυτή είναι η... δημοκρατία τους!
Ετοιμη να συγκροτήσει τα κυβερνητικά όργανα της «εθνοσωτηρίου» πολιτικής της χρησιμοποιώντας ακόμα και τα πιο «μαύρα» υλικά της ελληνικής πολιτικής ιστορίας!
Αναρτήθηκε από giorgis στις 1:36 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: